Nytt år, coach og drømmer

Hei, og riktig godt nytt år til alle mine kjære lesere! ♥

Etter nok et opphold er det endelig tid for ei oppdatering her inne på bloggen. Hele desember som nå har passert har bydd på mye kos, men også sykdom. Rett før jul greide jeg nemlig å dra på meg influensa smitte, som gikk sin seiersgang og så smått inn i det nye året..  Jeg har derfor måttet holde meg inne pga frykt for lungebetennelse. Isbading som jeg driver med på fritiden kunne jeg bare glemme.

Trøstet meg med at vi har hatt mange fine julefeiringer tidligere, hvor alle var friske og raske. Det er jeg veldig takknemlig for. Når det er sagt så trenger ikke jula være perfekt hver eneste gang, så vi senket kravene og tok det helt lugnt. Det viktigste var å kose seg med familie, god mat og juleTV.
Barna var ikke helt i form de heller, så vi krøllet oss godt sammen under pleddet og lot dagene tusle av gårde i rolig tempo..

Remy måtte jobbe en del, på lik linje med mange andre her til lands. For der finnes arbeidsplasser som aldri sover, og ære være dem som tar disse vaktene for å holde hjulene i gang!
Det er nesten så jeg blir flau over å ha så mye fri, når jeg vet at det er mennesker der ute som må jobbe til alle mulige tider for at både andre og vi skal ha det bra. Det er rett og slett rørende å tenke på..

Så tusen takk for den betydningsfulle jobben dere gjør♥

 

Sikringskost.

At influensaen også kunne by på kvalme og nedsatt matlyst var jeg ikke forberedt på. Det var nesten et mirakel at jeg greide å få i meg en hel yoghurt, og overrasket var jeg over å kùn greie noen få biter sjokolade(som jeg ellers kunne spist meg ihjel på!). Vann smakte også mye bedre enn cola. Nå var det også bare noen få dager til julaften, så det hastet med å bli såpass bra at jeg kunne nyte all den gode julematen!

 

Og bedre ble jeg heldigvis, men ikke 100%.

Her var buketten samlet på julaften, bestående av Remy, meg, barna og min onkel.

Både Remy og onkel brygget på noe de også, så det var fint å kunne være syke og feire sammen! Barna var helt i hundre, og mer enn klare til å flekke opp gavene etter middagen. Det var så gøy å se entusiasmen og gleden som utspillte seg fra dem. Jeg var så glad for å kunne skape litt julemagi som de forhåpentligvis vil ta med seg som fine minner helt opp i voksenalder. Tradisjoner er viktige å holde på, og som vil komme til å gå i arv videre.

 

Vi hadde nissen på besøk i stuen, til fryd og gammen for de høyst oppspilte gullene. Heldigvis rev de ikke av skjegget som de hadde planer om!

Så kom den store grand finale: Gavene skulle pakkes opp, så her var det bare å holde godt på hatten!
Vrakrester av pakkebånd og gavepapir virvlet rundt i alle himmelretninger, og jeg måtte jammen jobbe raskt for å ta unna hordene med rot. Men barna var fornøyde, noe som gjorde det hele verdt det.

Denne jula ga ikke Remy og jeg gaver til hverandre, da vi bruker store summer ellers på ting som vi begge har glede av utover året.
Vi elsker hverandre og setter umåtelig pris på det vi har sammen. Nemlig oss og barna.

 

Når vi snakker om gaver så er jeg opptatt av at f.eks julen ikke skal være en tid hvor vi må berike oss. Gaver gitt med mening og fra hjertet står høyt i kurs hos meg, noe dette kruset er et eksempel på. Den fikk jeg av ei venninne som har kommet inn i mitt liv for ca 1 år siden gjennom regn, storm og solskinn. Tilfeldighetene førte oss sammen, i tillegg til at vi begge er noen råskinn som kan le i den retningen hvor stormen buldrer. Vi står fjellstøtt, og bygger på små og store drømmer.

Kruset ga hun til meg sammen med ordene om at jeg er det som står på koppen. Jeg kjenner henne godt nok til å vite at ordene er ekte, så hver gang jeg bruker kruset skal jeg ta til meg setningen om at jeg er fantastisk, også sett med andres øyne.

Tusen hjertelig takk for gaven, fine gode deg

 

Flere kopper.

Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg kom til å samle på mummikopper. Men nå har det altså skjedd! For 3 år siden hadde jeg ikke kunnet sett for meg dette, men litt etter litt snek det seg inn en og annen kopp i skapet. Og alle disse har jeg fått i gave, som nå bare har banet vei for tanken om å anskaffe flere!

 

Her har jeg tatt turen innom «Den gode smak» som er en gourmetbutikk og café i Molde.
Jeg var på jakt etter noen gode tesorter å fylle opp skapet med, og gjerne av den sunne sorten.

En av de ansatte der skyter inn at all te generelt er sunt, og guider meg gjennom det store utvalget med luksuriøse teblandinger.

 

«Strawberry champagne», «grønn te orange cookies» og «winter berries» ble smakene som ble med hjem. Så nå gleder jeg meg til mye te kos utover vinteren!

 

Med meg fikk jeg en bryggeguide, basert på de ulike sortene med te som finnes.
Både hvit og grønn te skal være av de sunneste og mest helsebringende å få tak i!
De er fulle av antioksidanter og mineraler som er meget gunstig for helsen (og som dessuten er kjent for å gi fin hud).

 

Mange fridager i julen har også fått meg til å reflektere over ting, som f.eks hvordan jeg har det inni meg.
For i en hektisk hverdag har man lett for glemme seg selv. Du må sette alt annet foran og prioritere andre først, og i siste rekke kommer du.
En indre oppussing måtte til kjente jeg, noe som har blitt utsatt altfor lenge. Jeg trengte nøkler for å komme meg videre framfor å kjøre i det samme sporet.

Spørsmålet var bare hvem som skulle få oppdraget med å hjelpe meg. Jeg ville nemlig ikke legge dette i hendene til hvem som helst..

Heldigvis har jeg nå plukket meg ut to personer. Den ene av dem har jeg blitt presentert for i et selskap som vi begge var i. Hun hadde da fått sett og opplevd meg i sin helhet, og kunne forhåpentligvis veilede meg på mye når timen skulle finne sted.
Den andre coachen jeg ønsker å snakke med tilhører samme krets, og som jeg gleder meg til å koble inn i prosjektet etterhvert.

Hope Jensen er en profesjonell coach fra Bergen, og viden kjent for sin dyktighet. Intuisjonen min sa at jeg skulle velge henne.
Da jeg kontaktet Hope fikk jeg time raskt, og som skulle skje bak pc skjermen i mitt eget hus. Helt perfekt, når man var stuck med sykdom og ikke kunne dra noen steder!

Så kom endelig dagen hvor vi skulle ha en samtale. Jeg har lenge vært fanget i et tankemønster som ikke har gagnet meg positivt, og jaktet på løsninger som gjør at jeg ikke tapper meg for energi. Det var mange ting jeg ønsket å lære, gjennom teknikker og tankeeksperiment. Og det var helt utrolig hvilke nye kunnskaper jeg fikk her, og ikke minst hva jeg lærte om meg selv.
Det var en givende og interresant opplevelse, som jeg også tror vil styrke meg. Allerede nå ser jeg ting fra et helt annet perspektiv, og med nye øyne. Så jeg kommer til å booke flere timer med henne fremover, til jeg føler at jeg er helt i mål. Dette er den beste investeringen til seg selv! ♥

 

Tilbake til jobb og hverdag. Og hardt var det..

Julen er pakket bort, og nå skal man starte på ny frisk. Men godt var det jo også med hverdag og rutiner igjen, så man kommer seg ut av dvalemodus. Og trivelig er det å få møtt sine kollegaer og venner igjen! 🙂

Et nytt og spennende år er i vente, som jeg også anser som et forandringens år for min del. Om ting går min vei, vil mye bli bra!
Det skal bli et år hvor jeg satser mer på karriere, solide vennskap, familie, drømmer og eventyr. Og gjett om jeg gleder meg! ♥

                     Klem fra Trine

 

• Følg meg gjerne på Instagram:

trinenygardsvoll