Tusen takk for meg

 

Dagene på miniblogg.no er snart talte, så dette blir dessverre mitt siste blogg innlegg.. 

Har søkt om å få bli med videre til blogg.no, så får vi se hva som skjer og bare håpe på det beste. Og går det ikke veien så vil jeg finne andre måter å blogge på.

Tusen takk til alle som har fulgt meg her inne! Det betyr så mye for meg<3

Dere er hjertelig velkommen til å følge meg videre på Instagram 🙂 Der heter jeg: «trinenygardsvoll». 
Kanskje blir jeg kjent med noen av dere der?

Ønsker dere alle fantastiske mennesker all lykke til videre med små og store drømmer!

 

Klem fra Trine

 

 

Krystallbutikken på Hjelset

 

Jeg har vært på besøk hos «Cathrines Alternativ» som er en krystallbutikk på Hjelset, i Molde kommune. 
 Stedet er viden kjent og har endelig nådd fram til meg via bekjentskaper. Dette MÅTTE jeg bare undersøke nærmere! 
Hvilke skatter skjulte seg innenfor dørene tro? 
 

I det jeg kom inn i butikken kjente jeg straks at det var mye energi i rommet, og var derfor ikke i tvil om at mye spennende lå og ventet!  

 

Jeg ble tatt vel i mot av ei blid og smilende dame. Cathrine Myrland er eier og driver av stedet. Hun er også healer, blogger og forfatter med sine bøker «Healer over natten» og «Flukten fra livet-og veien tilbake».  
Hun er aktiv i sosiale medier og holder av og til på med kurs, workshop o.l.

Hun er travelt opptatt med å hjelpe og veilede sine kunder som er i butikken, og innimellom rekker vi å ta en prat om produktene hun tilbyr. Jeg blir mildt sagt imponert og overrasket over hva hun kan fortelle! 

 

I butikken selges det alt fra krystaller, steiner, drømmefangere og tarotkort til røkelse, oljer, bøker osv. Det er her du også kan få muligheten til å få laget deg smykker, skreddersydd etter dine ønsker og behov! Og ingen smykker er helt like.
Steinene og krystallene som Cathrine selger har mange ulike egenskaper og bruksområder, noe som gjør butikken svært ettertraktet. 
 
 

Et stort bord med steiner og krystaller i alle farger og fasonger fanger oppmerksomheten min. Det er som en smågodt disk, og jeg ser at hver en sort er merket opp med små lapper. Og på dem finner du ut alt du trenger å vite om stein/krystall type, steinen/krystallens kraft og hva den kan gjøre for kropp og sinn. 
En ren oppdagelse var dette for meg som ikke ante om slike hemmeligheter fra naturen.
 

 

Kundene kommer hit for å skaffe seg «hjelpemidler» samt fylle på krystallsamlingen sin. Andre kommer kanskje hit fordi de er nysgjerrige. Da er Cathrine den rette personen å henvende seg til, for hun har bred erfaring og kunnskap over hele sitt sortiment. Forteller du hva du trenger, er hun flink til å både anbefale og sette sammen smykker. 
 

 

Spirituelle mennesker så vel som vanlige trekker innom. Det er åpent for absolutt alle! Her finner man alltid noe for enhver smak.

 

Mye pen innredning og interiør er å se rundt seg. Man kommer fort i stemning og kanskje er du heldig å møter på andre likesinnede mens du titter rundt på skattene?

 

Bøkene til Cathrine er å få kjøpt her sammen med mye annet spennende.

 

Meditasjon, healing, balansering, kanalisering, indre rens osv. Det er ikke grenser for hvilke alternative metoder som finnes! 

Til nå har jeg kùn forsøkt meg på «varme hender», og for meg var det virkningsfullt. Nå er målet også å prøve ut alt det andre jeg har listet opp. Utrolig spennende er det, og det er kult å vite at det finnes miljøer som aktivt driver med dette. 
 

Cathrine har vært med i magasiner hvor hun åpent har delt om sitt liv, om evnene og det spirituelle. 
 Hun er en flott og inspirerende dame som tør å være åpen og være seg selv. Noe det står stor respekt av!

 

Magiske pyntegjenstander er å se, som dette glitrende blikkfanget i hjørnet.
 

To armbånd, et smykke og en healingstein rakk jeg å handle med meg. For pliktene kaller og jeg måtte vende hjem for å smelle i hop et barneselskap for Nora.Tenk at min lille jente har blitt 9 år! 
Armbåndet til Venstre fikk jeg laget spesielt for klarsynthet og intuisjon, og den til høyre er ment til å rense negativ energi og tilføre ny energi! Sies å være fin mot vonde muskler + mye mye mer!

 

Alt klart for barneselskap!
Nå blir det jentefest og kjøkkenbenken er linet opp med snadder. Huset vårt er lite, men byr alltid på god stemning og lekeglede hos barna.  
 
 

Etter en hektisk men spennende dag, lengtet vi litt bort fra heimen. Valget falt da på Svevestien ved Atlanterhavsveien, hvor vi kunne nyte en fin kveldstur sammen, Remy, barna og jeg. Utsikten, den livlige sjøen og den frisk luften er healing i seg selv for kropp og sinn.